PET SHOP ANIMAX

Primul magazin ANIMAX (marca inregistrata) a fost deschis de catre compania PET PRODUCT (infiintata in 1998) in anul 2001. Ulterior, extinderea a avut loc in mai multe zone ale Bucurestiului, precum si in alte orase ale tarii. ANIMAX s-a dovedit a fi un real succes si a capatat popularitate printre toti iubitorii de animale. Astfel, ANIMAX a devenit unul dintre cele mai importante branduri de pe piata de profil si cel mai extins lant de petshopuri din Romania, cu 32 de magazine deschise la activ si un magazin online: http://animax.ro/

Avand o experienta de peste 15 ani, ANIMAX a invatat de-a lungul timpului ca fiecare animalut este unic in felul sau si are nevoi diferite! De aceea, magazinele noastre va ofera astazi game variate de produse de inalta calitate din care puteti alege exact ce se potriveste preferatului dumneavoastra! Hrana, delicatesele, accesoriile, produsele de  igiena si intretinere, dar si jucariile sunt atent selectionate din gamele celor mai renumiti producatori din lume pentru a satisface orice preferinta.

Cei care nu au inca un prieten necuvantator sau vor sa-si imbogateasca familia de animalute pot veni oricand in magazinele ANIMAX pentru a-si alege un catelus simpatic, o pisicuta, un papagal colorat, un hamster jucaus, un acvariu cu pesti sau de ce nu, chiar o reptila.

Decorul viu colorat, amenajarea inedita, personalul bine pregatit si atmosfera placuta din magazinele noastre sunt doar cateva motive in plus pentru care clientii nostri revin intotdeauna cu mare drag la cumparaturi. Pentru a veni si noi in ajutorul dumneavoastra, ANIMAX va ofera zilnic sute de reduceri si promotii pentru o gama variata de produse!

ANIMAX, pentru si despre animale!